Butikksjef Terje Grinde viser frem selvscannings kassene

Topp moderne butikk med perfekt beliggenhet

Annonsørinnhold: 24. mars åpnet endelig dørene til en splitter ny Extra-butikk på Røros etter ett år med planlegging og bygging av den nye butikken på hele 1300 kvadratmeter.

– Dette er kjempespennende og for oss er det viktig at alle våre kunder får en god handleopplevelse, sier butikksjef, Terje Grinde. 

Skal du ut å handle, er det et must å dra innom den splitter nye Extra-butikken i Havsjøveien, både fordi du får en helt ny handleopplevelse, men også på grunn av de mange gode tilbudene butikken kan tilby sine kunder til enhver tid.

Spennende prosess

Extra Røros har fått en perfekt beliggenhet, kun noen hundre meter fra Røros sentrum. Her skal alt ligge til rette for en billig og lettvint handel. Grinde var også butikksjef ved Coop Prix-butikken, og syns det har vært en interessant prosess å være med på oppbyggingen av en helt ny butikk.

– Det har vært veldig givende og spennende å se et helt tomt lokale bli til en moderne og skikkelig fin butikk. Den er jo ganske mye større enn det Coop Prix`n var, så jeg tror den største forskjellen for oss ansatte blir tempoet som denne butikken krever. Det er mange flere varer som skal håndteres her, sier Grinde.

Støtter opp om lokal mat

Fjellregionen er kjent for gode lokale råvarer. De er godt synlige i den nye butikken.

– Vi har også ansatt en som har hovedansvar for lokalmaten. Vi har bra utvalg på dette området. Lokalmat er viktig for oss. Spesielt med tanke på alle som står på og holder på med produksjon rundt oss i regionen. Vi ønsker å støtte opp om dem, og skal gjøre det vi kan for at folk skal handle mest mulig lokalt. Vi opplever stor etterspørsel etter lokale produkter, spesielt på sommeren når turistene kommer, sier Grinde.

Unni Vaagen er klar for påskeinnrykk av kunder

Flyttet til Røros for jobben

Det var imidlertid ikke alltid planen for 34-åringen å få en karriere i dagligvarebransjen. Han fikk tilfeldigvis noen ekstravakter tilbake i 2011 mens han studerte økonomi. Deretter har det bare ballet på seg.

– Jeg fikk mer og mer ansvar etterhvert og fant ut at det var skikkelig artig, sier mannen fra Melhus. I 2018 flyttet han til Røros for å prøve seg som butikksjef for første gang i det som den gang var Coop Prix.

– Det har gått veldig fint og jeg har jobbet med fantastiske folk siden jeg kom hit. Det har vært en artig og bratt læringskurve, sier Grinde som har slått seg til ro på Røros.

– Nå har jeg både kjæreste, hus og hund, så jeg blir nok rørosing, sier han med et smil.

Seks selvscanning kasser

Coop Extra Røros kan by på store lokaler med blant annet hele seks selvscanning kasser der kunden selv kan scanne og betale sine varer. Utenfor butikken kan de by på 120 parkeringsplasser, noe som vil bidra til at det vil være enkelt å ta handlerunden her. Butikksjefen legger ikke skjul på hva som er aller viktigst med den nye butikken. 

– Det viktigste for oss er at kundene som kommer hit finner det de trenger, til en bra pris. Det er hovedmålet. Vi strekker oss langt for kundene våre. Er det produkter vi ikke har inne, men de etterspør, så skal vi prøve å skaffe det til veie, forsikrer Grinde som er glad for å ta imot alle nye og gamle kunder i moderne, romslige og fine lokaler i Havsjøveien.

– Jeg har også fått med meg fantastiske ansatte som garantert vil gjøre handleopplevelsen til folk hyggelig. Vi skal møte alle kundene våre på en smilende og hjelpsom måte.