Til helgen arrangerer Kanalbruket retro, antikk og samlermesse i Galåen samfunnshus. Foto: Kanalbruket

Til helgen fylles Verket med antikviteter

Til helgen åpnes dørene for Kanalbrukets årlige antikk, retro og samlermesse i Verket Røros. Sensommermessen som har vært et årlig arrangement siden 2002 er den største av sitt slag i Trønderlag og har selgere av ypperste klasse. Her finner man et stort utvalg av spennende antikviteter og samleobjekter. Messen pågår fra lørdag til søndag.

Wenche Hellum. Foto: Tove Østby
Wenche Hellum.
Foto: Tove Østby

– Vi har massevis av flotte varer å by på, både for samlere og for de som ønsker å komplettere samlingen sin. Her er det mange ting til glede og nytte i alle prisklasser. Vi er en formidler av kvalitetsprodukter med kulturhistorisk verdi og materialistisk verdi. Nye publikummere skal være trygge på at det ikke er andre folks skrot som selges på våre messer, men nøye utvalgte kvalitetsprodukter fra noen av landets mest kunnskapsrike og anerkjente selgere i sin bransje, forteller arrangøren fra Kanalbruket Wenche Hellum.

Kanalbruket arrangerer årlig rundt 20 slike messer rundt om i landet. Messene er populære og godt besøkte og og trekker folk i alle aldre.
– Vi som som holder på med dette gleder oss stort over å se at det kommer nye generasjoner til messen og at også de gleder seg over å omgi seg med ordentlig håndverk, historie og gamle ting, sier Hellum og oppfordrer folk til å ta turen innom Verket i helgen.

– Har man sansen for unike samleobjekter, særegent design eller gjenstander med stor historisk verdi så er det bare å sette av helgen og ta en tur innom messen, sier Hellum som ser frem til en helg med yrende liv og flott stemning.

samlermesse

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn