Glade fotballjenter. Foto: Privat

Slo Tynset i finalen

J17 Røros Fotball vant i dag Aktiv cup på Tynset etter å ha slått Alvdal i semien og Tynset i Finalen.

– Dette Tynsetlaget tapte vi 3-0 for i innledende runder, men i finalen viste jentene en fantastisk «guts», var først på ball, tøffe i taklingene og vant dueller. Vi hadde full kontroll og ledet 2-0, men en redusering av Tynset da det stod igjen to minutter av kampen gjorde dette til en nerveprirrende opplevelse, sier trenerene til Røros J17.

Jentene er en god blanding av 03/02/01 årgangen, men to 04`ere har også vært en viktig del av laget.

Ida Drøyvollsmo ble tomålscorer, og gjorde en strålende jobb som midtspiss, men hun hadde et helt lag i ryggen som spilte sin beste kamp noensinne.
Tynset skapte nesten ikke en sjanse mot et solid og godt organisert Røroslag.
Trenerne Bjørg Tørres Lindstad og Frank Norvik er stolte over holdningene og arbeidsinnsatsen til denne gjengen. De har trent godt og hardt igjennom hele vinteren og nå får de den Payoffen de fortjener.

– Vi gleder oss stort til sesongen sier Frank Norvik, og allerede til helgen skal hele laget med støtteapperat på treningsamling i Langsethhallen i Selbu tilføyer Bjørg Lindstad.

Dette laget ønsket heller treningsamling enn påskeferie og det sier noe om holdningene til disse jentene. Det er ikke tilfeldig at disse jentene vinner viktige kamper. De har det gøy samtidig som de trener hardt sier to fornøyde trenere, som gleder oss til fortsettelsen.

Bjørg Tørres Lindstad og Frank Norvik. Foto: Privat
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn