Sandvolleyballskole på Øra. Foto: Tove Østby

Sandvolleyball for ungdom

Røros IL Volleyball inviterer ungdom til sandvolleyballkurs på Øra i vår. Det blir to kvelder med trening på både teknikk og taktikk. Den tredje kvelden avsluttes med en morsom turnering. I følge Røros IL Volleyball kan treningene tilpasses til de som er helt uten erfaring og til de som har spilt litt før.

– Dette er for alle! Ta med deg vennene dine og møt opp, sier Hans Oddvar Stuenes og Vidar Kojan Grind i Røros IL Volleyball.

Dato for Sandvolleyballkurset er 12. 14. og 18. juni. Det er sandbanene på Øra som er kursarena.

– Vi har tre fine baner på Øra og ønsker ungdommen velkommen til å bruke dem. Vi ønsker også å gi dem litt ekstra kunnskap og ferdigheter. Da er vår erfaring at idretten blir enda mer morsom. Dette er for alle uansett om de har spilt litt før eller ikke. Vi tilpasser øvelser og aktiviteter etter behov. Vårt mål er at alle skal føle mestring og glede. Vi skal leke oss. Vi håper at dette kan være et tilbud til ungdom som har slutta med annen organisert idrett, men også de som holder på med andre idretter. Allsidighet er viktig. Sandvolleyball på Øra i sommer er også en sosial arena i tillegg til fysisk aktivitet, sier Hans Oddvar Stuenes.

Foto: Privat
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn