Samarbeid ga storkontrakt

Salg og Markedssjef Bergstadens Hotell Hege Stenmo, Salgssjef gruppe og konferanse Røros hotell Ståle Berre, Hotellsjef Bergstadens Hotel Christoffer Laugen og hotelldirektør Terje Lysholm samlet i en sofa.

I april neste år, fylles hotellene på Røros av 450 ledere fra restaurant og hotellbransjen i hele Norge. Storkontrakten er resultat av et samarbeid mellom seks hoteller og ti leiligheter i Røros, som i fellesskap konkurrerte ut Bergen som messearena for bransjens årlige leverandørmesse, Nores. Nå samarbeider de gamle rivalene om å trekke store konferanser og møter til Røros.

I løpet av tre dager vil de 450 gjestene få oppleve GetTogether på Bergstadens hotell, aktiviteter og opplevelser i regi av Explore Røros, messe med utstillinger i Verket, festmiddag i Storstuggu og etterfest på Vertshuset Røros og Skanckebua. Røros Hotell ble kåret til årets medlemsbedrift i Nores i 2016. Da startet ideen og arbeidet med å få lagt den årlige messa og årsmøtet til Røros.

– Dette viser at når vi samarbeider, så kan vi få til det meste her på Røros. Det er morsomt at vi nå får vist fram det beste av Røros til bransjefolk fra hele landet, sier administrerende direktør Terje Lysholm ved Røros Hotell.