Salgssjefen er i gang

Bjørge Opland har startet som salgssjef hos Rørosnytt. Foto: Tove Østby

2.mai startet Bjørge Opland som salgssjef i Rørosnytt. Bjørge bor i Trondheim, han skal jobbe fire dager i uken for Rørosnytt og en dag i uken for Malviknytt. Bjørge har flere års salgserfaring, og har jobbet med salg siden 1991.

– Jeg har jobbet med salg , profilering, markedsføring og relasjonsbygging, med brukbare resultater. Har jobbet innen næringslivet, industri, privat, idrett og landbruk, sier Bjørge Opland.

På fritiden er Bjørge en ivrig golfspiller om sommeren, og på vinterstid brukes fritiden på squash og treningsstudio.

Bjørge var på jakt etter nytt beite, så stillingsannonsen på Rørosnytt.no og søkte. Han har jobbet i to uker og kommet godt i gang i jobben.

– Røros er et trivelig sted med trivelige folk. Rørosnytt er godt kjent og godt etablert, og jeg føler at jeg har fått god kontakt med dem jeg har truffet. Det blir spennende å jobbe videre og se hva jeg får til, sier Bjørge.

– Vi er veldig fornøyd med å få på plass Bjørge som en del av Rørosnytt teamet. Vi jobber hver dag med å utvikle oss og ønsker å skape så mange arbeidsplasser som mulig på Røros, Bjørge er et viktig steg i videreutviklingen av Rørosnytt sier daglig leder Eirik Dalseg.