Rørosnytt innfører abonnement

Foto: Galleri Galåen. På bilde Tove Østby, Tore Østby, Paul Uijting, Morten Homnes og Eirik Dalseg

Fra 1. januar 2019 innfører Rørosnytt abonnement. Det betyr at de fleste sakene som publiseres bare vil være tilgjengelig for abonnenter. Alt stoff på Rørosnytt.no har vært gratis tilgjengelig for alle siden Rørosnytt AS ble stiftet  i 2014.

Abonnement innføres for å øke inntektene, slik at det blir mulig å utvikle Rørosnytt videre, og for å sikre lokale arbeidsplasser.

– Grunnen til at vi gjør dette, er at vi ønsker å styrke det journalistiske produktet og for å kunne levere et enda bedre produkt til våre lesere. Folketall og omfang på næringsliv setter grenser for utviklingen. Skal vi komme videre, er det nødvendig å innføre brukerbetaling på de fleste sakene, sier Daglig leder i Rørosnytt AS, Eirik Dalseg.

– Slik jeg ønsker verden skulle være, har alle tilgang til de viktigste nyhetene i sitt lokalsamfunn. Jeg har innsett at vi må forholde oss til verden slik den er, og da kommer vi ikke utenom brukerbetaling. Fokus fremover nå blir å levere så godt innhold at betalende lesere får valuta for pengene. Jeg er fryktelig spent på hvor mange, som mener det vi i Rørosnytt leverer er verd å betale for, sier redaktør Tore Østby.

Rørosnytt har fem ansatte i til sammen 4,3 årsverk. Rørosnytt dekker det som skjer i Røros, med Rørosinger i og utenfor Røros samt hendelser, tiltak og vedtak med direkte effekt på Rørossamfunnet og/eller rørosinger.


For å bestille abonnement gå inn på www.rorosnytt.no/bliabonnent

Der kan du bestille månedsabonnement og årsabonnement,
Du kan kjøpe et gavekort på årsabonnement.