Røros hadde fortjent poeng

Tap for Røros. Foto: Jan Ove Sorken

Røros ga rett og slett bort poengene i denne kampen mot Melhus. Spillet gled godt, og de dominerte kampen i store perioder, særlig etter pause. Uflaks sammen med konsentrasjonssvikt får ta skylden for at de måtte gå poengløs av banen hjemme på Øra. Melhus vant 2-0 etter at Plassryssen hadde gitt gjestene to gratis sjanser til å score mål, to ganger sviktet det i de bakre rekker den første halvtimen.Det utnyttet gjesten og satte inn to mål bak Røros keeper  Andreas Borgos.

Det lugget mye for Røros i starten av kampen og Melhus hadde mye av spillet på midtbanen. Røros løp mye imellom og jaget ball. Men gjestene måtte ha hjelp av Røros-forsvaret for å score. De fikk servert ballen på et fat og bukket og takket for forsvarstabben og gikk opp i ledelsen 1-0 etter 6 minutter. Hjemmelaget kom seg litt mer inn i kampen og hadde to gode forsøk ved Henrik Sandnes og Lars Erik Sandbakken. Ny tabbe i hjemmelagets forsvar etter 28 minutter og gjestene gikk lett opp i 2-0 ledelse.

Etter en rufsete første halvtime. kom de mer med i kampen og fikk spillet til å gli bedre.De hadde noe halvsjanser , men den største kom etter 37 minutter da Mustafa Heidari skjøt i stanga.Det siste kvarteret av omgangen viste Røros at de kunne spille fotball og det så lyst ut for en artig andreomgang.

0-1 . Foto: Jan Ove Sorken

Etter pause var det Plassryssen som hadde spillet og spilte seg til mange flott målsjanser. I perioder hadde Melhus mer enn nok med å måke ballen unna pågående Røros spillere. Lars Erik Sandbakken var bare centimeter fra å redusere to ganger. 66 minutter var spilt da vi så et skudd fra Espen Røistad gå inn i krysset, men en feberredning av Melhus sin keeper som fikk vippet ballen over tverrliggeren hindret scoring. Røros fortsatte å kjøre kampen, med flere farlige avslutninger , men Melhus red stormen av og tok med seg en heldig trepoenger hjem.

I en annen kamp spilte Meldal og Tydal uavgjort 0-0. Røros møter Meldal neste helg hjemme på Øra – her må Røros vinne for å få litt avstand til bunnstriden.

ALLE FOTO: JAN OVE SORKEN