Foto: Jan Ove Sorken

Røros fikk seg en nesestyver

Røros var ikke «Kvik» nok mot serielederen i lørdagens 4.divisjonskamp på Øra. Kvik herjet stygt med Røros sitt forsvar i første omgang og ledet hele 5-0 til pause.

Trondheimslaget Kvik toppet tabellen før dette oppgjøret og sørget for å følge godt opp med full poengfangst mot et svakt Røros-lag. Kvik spilte lett teknisk god fotball, og sørget for at hjemmelaget ble utklasset i egen hule med 2-7.

Kvik tar ledelsen etter 48 sekunder. Foto: Jan Ove Sorken
Kvik tar ledelsen etter 48 sekunder. Foto: Jan Ove Sorken

For Plassryssen ble dette en virkelig trist dag, ikke noe ville lykkes i nettopp denne kampen. Hele forsvaret glemte helt sin markeringsoppgave og det går ikke mot et så effektivt og solid lag som Kvik. Allerede etter 48 sekunder lå den første ballen bak Røros-keeper Ole M.Kirkbakk og da 12 minutter var spilt sto det 0-2. Røros ble totalt utspilt  og taper mye duellspill og banespill. Kvik fortsatte å trille ball og Røros-spillerene løp i mellom og hadde knapt ballen i laget i to trekk. Dette var en oppvisning i effektivt angrepsspill, -vi scorer jo på alle være sjanser var komentaren fra Kvik-spillerene. Røros hadde ikke en eneste kvalifisert målsjanse de første 45 minuttene og det på hjemmebane. Før dommeren blåste av for 45 minutter, hadde Kvik putta på to mål til og gikk til hvile med ledelse hele 0-5.

Foto: Jan Ove Sorken
Foto: Jan Ove Sorken

Røros trener Håkon Breen gjorde noen skifter og rokkeringer på laget etter pause. Plassryssen kom mer med i spillet og allerede etter tre minutter satte Espen Røistad ballen i stanga. Hjemmelaget vant nå flere dueller og ble ikke utspilt så mye som i første omgang. Men etter 26 minutter økte Kvik til 0-6, men to minutter senere dundret Håkon Rugelbakk ballen i mål fra 25 meter og reduserte til 1-6. Tre minutter før slutt kom det to mål , et til hver av lagene. Først økte Kvik til 1-7 og minuttet senere kriget Espen Røistad inn kampens siste mål til 2-7.

Etter kampen var Røros-spillerene enige om en ting – denne kampen legger vi bak oss raskest mulig og vi skal revansjere oss neste helg hjemme mot Trønder/Lyn.

Foto: Jan Ove Sorken
Foto: Jan Ove Sorken
Foto: Jan Ove Sorken
Foto: Jan Ove Sorken
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn