Hunden Sola får kiropraktisk behandling av vetrinær Marit Ose.

Røros Dyreklinikk – Hvem er vi?

Annonsørinnhold: Vi er tre veterinærer og to dyrepleiere som holder til i Veksthuset på Røros. Med dette teamet behandler vi kjæledyr inne på klinikken, og produksjonsdyr og hester ute på gårder. På klinikken utfører vi alt fra årlige helsekontroller og klipping av klør, til større, mer avanserte operasjoner og utredninger. I tillegg kan vi tilby både veterinærkiropraktikk og akupunkturbehandlinger for de firbente.

«Tiden går litt saktere på fjellet enn i byen» sies det. Veterinærbesøk kan for mange være stressende. Vi tar oss tid til å bli kjent med deg og dyret ditt, og ønsker at alle skal få et fint besøk hos oss. Kom gjerne innom bare for å hilse på. Gode opplevelser kan gjøre dyret ditt litt tryggere hos veterinæren.

Trygghet er viktig for oss. Du som eier skal føle deg trygg på at vi gjør vårt ytterste for å hjelpe deg og ditt dyr. Det betyr at våre veterinærer og dyrepleiere alltid er faglig oppdaterte. I tillegg til god kompetanse har vi ulike diagnoseinstrumenter som hjelper oss med å gi best mulig behandling.

Dyrepleier Ida utfører tannbehandling på hund. Foto: Røros Dyreklinikk

I butikken vår finner du i tillegg til fôr og godbiter, bånd og seler, leker, og det meste av nødvendig dyreutstyr. Vi har også et utvalg av artikler til hjemmeapoteket. Som hudpleiemidler, fôrtilskudd og utstyr til sårbehandling. 

Bella forsyner seg av snacks-hylla. Foto: Røros Dyreklinikk

Spør oss gjerne om råd om du lurer på noe. 

Veterinær Marit Sødal utfører helsesjekk på hunden Snø.