Daglig leder for Røros Dyreklinikk, Ida Mari Devle. Foto: Svend Agne Strømmevold

Røros Dyreklinikk – Et bredt lokalt tilbud

Annonsørinnhold: Røros Dyreklinikk utfører en rekke tjenester fra helsekontroller og utredninger til større operasjoner, i tillegg tilbyr de kundene både veterinærkiropraktikk, akupunktur og atferdsterapi. I lokalene i Veksthuset har klinikken dessuten en fullverdig dyrebutikk.

– Behandlingstilbudet på lille Røros begynner å bli ganske stort, medgir daglig leder for Røros Dyreklinikk, Ida Mari Devle, som tok over som daglig leder i 2022 etter å ha arbeidet som dyrepleier i klinikken siden 2018.

Med to autoriserte dyrepleiere, klinikkassistent samt veterinærkiropraktor, akupunktør og atferdsterapeut, har dyreklinikken et bredt behandlingstilbud.

Dyrebutikk
Ved siden av behandlingstilbudet, finner du også en dyrebutikk i lokalene. 

– Her finner du det meste innenfor fôr, godbiter, diverse utstyr både til hund, katt, kanin og gnagere. Vi har også 

medisinsk fôr. Vi har også et samarbeid med Stensaas Reinsdyrslakteri, som har lokalproduserte godbiter som vi selger i butikken.

God tid til hver kunde
Klinikken blir mye brukt av hyttefolk, som gjerne legger årlige rutinebehandlinger av kjæledyrene til de er på Rørosbesøk. 

– Ofte er det nok fordi det er mer stress i byen, du må ta deg fri fra jobb og kanskje reise langt,  og vi vet at her på Røros så er det en litt roligere atmosfære enn det kanskje err på de store dyresykehusene i Trondheim, sier Devle, og legger til at hun har inntrykk av at mange setter pris på at du ikke får det samme rushet her som de kanskje gjør i byen. 

Ida Mari sier at noe av det hun setter mest pris på med klinikken er å kunne ta seg god tid til hver enkelt kunde.

– Litt av det vi jobber for er å ta seg tid til hver enkelt. Det skal ikke være sånn at det handler om å komme seg inn og ut igjen så fort som mulig. Når du kommer inn så skal du få tid til å stille de spørsmålene du har, sier Ida Mari, og tilføyer at hun tror dette er noe kundene setter pris på med klinikken.

Velkommen innom!