Røros 2 tapte toppoppgjøret

Foto: Jan Ove Sorken

Den suverene serielederen i 6.divisjon Rennebu som allerede er klar for 5.divisjonsspill neste år, vant toppoppgjøret mot Røros 2 fortjent 5-1 på Øra stadion tirsdag kveld. Det unge Røroslaget som stilte med 7 juniorspillere bet godt fra seg i en time, men så raknet det litt på slutten. Serieleder Rennebu har spilt 14 kamper uten å avgi et eneste poeng i årets serie, men på Øra slet de med å komme igjennom et solid og tett Røros 2 forsvar i en time.

Gjestene var det beste laget spillemessig, men de slet med å spille seg til store målsjansene. Det unge Røros 2 laget kjempet om hver ball og Rennebu slet med å få til sitt spill. Etter 31 minutter tok Rennebu ledelsen 1-0 på et skudd som fant veien inn bak Røros 2 keeperen. Flere mål ble det ikke de første 45 minuttene.

Etter pause sjokkerte Røros 2 sine gjester og utlignet til 1-1 fem minutter ut i omgangen ved Marius Vintervold. Etter at keeper slapp et velplassert skudd fra Mustafa Heidari satte Vintervold ballen i mål fra kloss hold. Rennebu tok etterhvert mer og mer over, men de måtte ha straffe for å ta ledelsen 2-1 etter 58 minutter. Røros 2 prøvde å slå tilbake og hadde et par farlige avslutninger, men det var farligere når Rennebu satte fart på føttene. Det siste kvarteret plusset Rennebu på sin målstatistikk med tre mål til og vant kampen fortjent 5-1.

ALLE FOTO: JAN OVE SORKEN

Foto: Jan Ove Sorken