Ny seier til Røros 2. Foto: Jan Ove Sorken

Røros 2 er et topplag – ny seier

Trener Vegard Strickert har fått skikkelig fart i Røros 2, nå er de et topplag – bare Rennebu er bedre enn Plassryssen i 6.divisjon. Tirsdag kveld dro de i land en ny fortjent seier, denne gang var det Tylldal som ble sendt hjem med 5-2  tap. Røros 2 var best de første 20 minuttene av første omgang og det siste kvarteret av andre. Mellom disse to periodene var det mer jevnspilt og begge lag spilte seg til store målsjanser.Med denne seieren spratt de opp på andre plass på tabellen.

Hjemmelaget kom klart best igang og tok fortjent ledelsen 1-0 etter 9 minutter ved Joakim Solhus som satte ballen i mål etter en corner. Røros var best de første 20 minuttene, men etterhvert kom gjestene mer inn i kampen og de hadde flere store sjanser til å utligne. Men Plassryssen tok med seg sin 1-0 ledelse til pause.

Joakim Solhus ga Røros ledelsen. Foto: Jan Ove Sorken

Tylldal tok kommandoen fra start etter pause og etter bare to minutter av omgangen utlignet de til 1-1. Hjemmelaget kom seg fort etter utligningen og etter 55 minutter fikk de straffe, etter at Espen Røistad ble langt ned i feltet. Straffen satte Mustafa Heidari kontant i mål til hjemmeledelse 2-1. Etter dette ledermålet lå kampen å vippen. Begge lag spilte seg til målsjanser, og det gikk 73 minutter før et langskudd fra Lars F.Hagen smatt inn ved stolpen til Røros-keeper Kim Rassmusen til 2-2. Røros 2 spillerne skjønte etterhvert at her måtte det kjempes om hver ball skulle det bli poeng. 78 minutter var spilt da Alen Hurtic sendte ivei et skudd fra 20 meter som trillet under keeper og i mål. Nå spilte Røros 2 bra fotball og et slitent bortelag hadde mer enn nok med å forsvare seg. Seks minutter før slutt klemte unggutten Arne M. Tommerhold til fra kantene av 16-meteren og det knallharde skudd føk i mål til 4-2 ledelse. Jørgen Langeng kom innpå på slutten av omgangen og kriget inn sluttresultatet til 5-2 – hans første spark på ballen på et og et halvt år.

Ny seier til Røros 2. Foto: Jan Ove Sorken
Joakim Solhus ga Røros ledelsen. Foto: Jan Ove Sorken

ALLE FOTO: JAN OVE SORKEN

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest