Jevnt oppgjør. Foto: Jan Ove Sorken

Røros 2 best i lokaloppgjør

Røros 2 klarte å hale i land en 4-2 seier i et jevnt og spennende lokaloppgjør mot Os/Nansen på Øra søndag. De første 45 minuttene i denne kampen var i perioder et fyrverkeri , hvor begge lag spilte seg til mange store sjanser.Hjemmelaget var nok et hakk bedre spillemessig, men også gjestene viste i perioder flott spill. Det ble en artig omgang med mange mål og store sjanser til begge lag.

Gestene sjokkåpnet og tok allerede etter 3 minutter ledelsen ved Zoran Puac på et skudd/lobb fra 30 meter som dalte ned i mål over keeper.De var ikke  lenge i ledelsen, for to minutter senere utlignet Mustafa Haidari til 1-1 da han ble spilt gjennom et vid åpent forvar og satte ballen sikkert i mål. Kampen lå nå å vippet , begge lag spilte seg til store sjanser og etter 14 minutter ble det 2-1 til Røros 2 da Joakim Solhus satte ballen i mål fra kort hold etter retur fra keeper. Os/Nansen ga ikke opp og det var fortjent da Stian O.Høistad utlignet til 2-2 på et innlegg/skudd fra skrå vinkel som gikk over Røros keeper Kim Rassmusen. Det siste kvarteret av omgang tok Røros mer og mer over, og etter 25 minutter var lynraske Vade Sødal på farten etter en tabbe i gjestenes forsvar og Røros var igjen i ledelsen – 3-2 var også stillingen etter de første 45 minuttene.

Mustafa Heidari utlignet til 1-1. Foto: Jan Ove Soren
..og da blir Mustafa så glad !. Foto: Jan Ove Sorken
Joakim Solhus skyter Røros i ledelsen 2-1. Foto: Jan Ove Sorken
3-2 til Røros ved Vade Sødal. Foto: Jan Ove Sorken

Os/Nansen kom klart best i gang etter pause og spilte seg til flere gode muligheter. De kjørte omgangen de første 15 minuttene, men så kom Plassryssen mer med og kampen ble mer jevnspilt. Den lå nå å vippet og flere ganger så vi ballen i Røros 2 målet – men hjemmelaget klarte å holde buret rent. I stedet var det Røros 2 som økte til 4-2 etter 73 minutter og igjen var det Joakim Solhus som var sist på ballen etter et frispark. 

Jevnt oppgjør. Foto: Jan Ove Sorken

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest