Premiedryss til malmletere og trimmere

Torfinn Rohde og Gunnar Berg delte ut premier til små og store i Eldresenteret i kveld. Foto: Tove Østby

I kveld var det premiedryss i Røros Eldresenter. Turutvalget i Røros Tur- og Løypeforening hadde premieutdeling for 47 malmletere. I tillegg ble 15 trimmere premiert ved loddtrekning. Trimmerne hadde besøkt trimposter i Røros nærområde.

Malmleterne fikk premie fra et fyldig gavebord og diplom. På gavebordet lå det premier fra det lokale næringslivet. Stig Erik Breen var øverst på resultatlisten til Malmleteren 2018, han fikk derfor velge premie fra bordet først.

Topp 5 Malmleteren 2018: 

  1. Stig Erik Breen – 915 poeng
  2. Carlos Johansson – 600 poeng
  3. Eli Wintervold – 515 poeng
  4. Randi Grytbak – 450 poeng
  5. Rune Høsøien – 395 poeng

Den mest besøkte malmleterposten sommeren 2018 var Vigelpiken med 648 besøk. Totalt var det 1898 besøk på de 9 Malmleterpostene som var ute i sommer.

Trimkasser

Fra bøkene i trimkassene var det trukket ut 15 trimmere som fikk premie. Det var: Berta Randi Lillestøl, Elin Møller, Eli Wintervold, Thor Selboe, Anne Kari Nygård, Agnes Tårnesvik Løvø, Arne Myran, Vidar Kojan Grind, Emelie Nyrud, Even Møller, Sophia Heggdalsvik, Inger Sjøvold, Torunn Nøss, Christen Gullikstad og Jon Arvid Langen.

Blandt trimmerne som var tilstede på premieutdelingen ble det trukket ut en uttrekkspremie. Trimpostene har sommeren 2018 hatt totalt 8862 besøk. Den mest populære trimposten er Bergsvendsåsen/Vardhøgda med 2880 besøk.

På premieutdelingen ble det servert vafler og kaffe, og det var ei trivelig stund i Eldresenteret. Amneus Boghandel sørget for en lysbildekavalkade over malmleterpostene og naturen omkring, det var turgåerne sine bilder som ble vist.

Turutvalget synes det hadde vært god innsats hos malmleterne og trimmerne i sommer. Nå håper utvalget på stor innsats i vinter.

Topp 5 Malmleteren 2018: Rune Høsøien, Eli Wintervold, Stig Erik Breen og Carlos Johansson. Randi Grytbak var ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Tove Østby