Påmelding til sommerens fotballeventyr

I dag starter påmeldingen til Rosenborg Fotballskole 2016. Fotballskolen som arrangeres 5. – 7. august har plass til maks 120 deltakere. I fjor var det 114 unge fotballspillere som deltok, i år satser arrangøren på fylle helt opp. Jenter og gutter født 2002 – 2007 kan delta. I sommer blir fotballskolen arrangert for 5. gang på Røros, og hele arrangementet er samlet på Øra.

Påmeldingsskjema ligger ute på Røros IL sine nettsider. Ann Karin Grytbakk oppfordrer de som ønsker å delta om å være tidlig ute, når det er fullt er det fullt.

I løpet av de tre dagene fotballeventyret varer er deltakerne med på diverse fotballøvelser, treninger og siste dagen er det turnering med kamper. I tillegg skal det være to foredrag, bl.a. et MOT-foredrag. Også i år samarbeider RBK-fotballskole med Streetlight. Og spillere fra RBK kommer på besøk.

Dersom alle plassene på fotballskolen blir fylt opp trengs det minst 24 instruktører. De som ønsker å være instruktører kan ta kontakt med Ann Karin. Det er RBK som bestemmer øvelsene som blir gjort på fotballskolen.

Nora Marie Kverneng, Ida Sundt, Eli Rymoen, Håkon Dille og Jesper Norvik er alle ivrige fotballspillere og tidligere deltakere på RBK-fotballskole på Røros. De synes fotballskolen var så artig, sosial og lærerik at de har deltatt i flere år. Snille instuktører var også positivt.

– Deltakelse på fotballskolen er et minne for livet, sier Ann Karin til Rørosnytt. Hun legger til at dette er et fint tilbud i sommerferien.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn