Hans Vintervold. Foto: Tore Østby

Ordføreren tar gebyrsaken

Ordfører Hans Vintervold vil se på gebyrleggingen av Røros Idrettslag i forbindelse med etablering av en oppstillingsplass for bobiler. Saken er behandlet administrativt, og har ikke vært oppe til politiske behandling.

– Jeg hadde ikke hørt om denne saken, før jeg ble kontaktet om dette av Rørosnytt. Jeg kjenner derfor ikke detaljene, men dette vil jeg sette meg inn i på mandag. Etableringa av oppstillingsplass for bobiler var et godt og etterlengtet tiltak. Jeg har flere ganger sagt at Røros bør ha et godt tilbud også til denne gruppen turister. Denne saken skal vi få til en god løsning på, sier Hans Vintervold til Rørosnytt.

Les også: http://rorosnytt.no/straffer-idrettslaget-med-gebyr/

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest