Oppskriften på den gode
samtalen

En god prat forlenger livet sies det, og hos Jordbærpikene ligger alt til rette for akkurat det. Her kan du møte venner, familie og kjente for cafékos og prat. 

Annonsørinnhold:

Fra det lokale kjøkkenet serveres det mat du blir både blid og sunn av, mat som setter fart på praten.

Plass til alle
Til Jordbærpikene kan du komme om du er alene eller mange, om du vil sitte i sofagruppe eller på langbord. Cafeen har ulike type sitteplasser for ulike behov, og rommer til og med et arbeidsbord med gode arbeidsstoler og stikkontakter, perfekt om du vil jobbe eller studere.

Caféen åpnet dørene tidlig i november, og akkurat nå er det julestemning på menyen. Signaturretten drømmevaffel serveres i juleversjon med marinert ribbe med asiatisk vri, toppet med ertepuré og sprø rotfruktchips. Til å varme deg på kalde førjulsdager anbefaler vi kaffedrikken Spiced Chili Latte. Skulle du ønske deg noe ekstra til kaffen er julekaken Sara Bernard et godt valg.

– Her har vi noe for enhver smak, så lenge den er god, sier daglig leder Mona med et glimt i øyet. Vi har en stor meny for de små også, så her kan hele familien spise. Jeg kan legge til at vi spanderer is på barna til våre barnemenyer, det er populært, sier Mona.

Jordbærpikene har opplevd stor pågang i tiden etter åpningsuken og er stadig på utkikk etter flinke folk til kjøkkenet. 

– Om du har lyst til å prøve deg på kjøkkenet er det bare å stikke innom for en prat, vi trenger alltid dyktige folk. Opplæringen sørger vi for, avslutter Mona, som ønsker alle hjertelig velkommen til mat og prat på Røros sitt lille jordbærsted.

Klikk her for å se menyen vår.

Åpningstider:

Man – Fre: 9 – 20

Lør: 9 – 18

Søn: 11 – 16

Du finner oss i hjertet av Røros, på Domus Kjøpesenter, rett innenfor hovedinngangen i 1. etasje. Kaffen er alltid varm og her har vi god plass. 

Ønsker du å ta med deg maten?  Du kan bestille takeaway i vår nettbutikk https://take-away.jordbarpikene.no/ – husk å velg Jordbærpikene Røros. 

Velkommen inn til oss, vi gleder oss til å se deg ❤️