Ønsker deltakere til pepperkakeutstilling

Vinner pepperkakeutstillingen 2017. Foto: Erik Høsøien

Pepperkakeutstillingen er et av høydepunktene under Julemarked Røros, 6. til 9. desember. Nå ønsker vi å videreføre denne tradisjonen sammen med deg, skriver Destinasjon Røros i en pressemelding.

Førjulstiden er kjent for å ofte være stressende og travel. Derfor kan det være fint og samles, om det er familien, syforeningen eller en vennegjeng, og gjøre en felles og hyggelig førjulsaktivitet en kveld eller to, sammen med de du er glad i. Vinneren blir kåret gjennom en folkeavstemming i løpet av Julemarkedet.

Temaet for årets utstilling er «Julehus». Dette kan være både utvending og innvending. Er det kanskje huset ditt, setra eller kanskje et bygg fra bygda di i jula? Her er det kun kreativiteten som setter grenser! Så finn fram seigmenn, non stop, melis og det du måtte ønske. Her er det ingen begrensninger!

– Vi oppfordrer også alle til å skrive en liten historie bak «Julehuset» sitt. Hva er spesielt med huset, hvordan gikk dere frem, hva brukte dere for å lage mesterverket, hvem bor i huset, er eksempler på hva dere kan skrive. Begrens historien til et A4 ark. Vi håper dere ønsker å være med på å videreføre denne tradisjonen sammen med oss! Påmeldingsfristen er 12. november, sier Mari Aune som er lærling i reiselivsfaget hos Destinasjon Røros.

De som ønsker å delta eller har spørsmål kan ta kontakt med Mari Aune eller Røros Turistkontor.