Nyttårsturnering i Verket

Nyttårsturneringen i volleyball 2018 iFoto: Tove Østby
Lørdag 12.januar 2019 arrangerer Røros IL Volleyball sin årlige nyttårsturnering i Verket Røros. Det er allerede påmeldt fire lag til turneringen: Tynset, Ringebu, Os og Røros.
-Røros stiller med i hvertfall et lag. Vi vil oppfordre ungdommen på videregående som før jul blant annet har en volleyballturnering om å stille lag. Lag som stiller på juleturneringa i Ålen er også veldig velkomne hos oss. Håper og tror at Tolga og Selbustrand stiller lag i år som tidligere. Alvdal har startet opp igjen med treninger så satser på at de også stiller. Vi har tidligere hatt flere lag fra Trondheimsområdet. Håper at de kommer tilbake i år også. For oss er idrettsgleden og det sosiale like viktig som det sportslige. Så det blir selvfølgelig bankett etter endt turnering. Kiosk med muligheter for mat og forfriskninger underveis blir det også, sier Hans Oddvar Stuenes i Røros IL Volleyball. 
Arrangøren håper at folk i regionen tar seg en tur for å se på. De som ønsker å melde på lag eller har spørsmål kan kontakte Vidar Kojan Grind eller Hans Oddvar Stuenes.
Nyttårsturnering 2018. Foto: Tove Østby