Nytt Brekkentap mot bunnlag

Foto: Jan Ove Sorken

Brekken er i ferd med å sakke akterut på tabellen i kampen om opprykk til 4.divisjon. Og det spillet og innsatsen som de vartet opp med mot bunnlaget Gimse søndag kunne nok ikke varmet selv den største Brekkenpatriot.

Det ble en ny smell mot et bunnlag og denne gang var det Gimse som nedkjempet hjemmelaget og kunne reise hjem med en fortjent 4-1 seier. Hjemmelaget Brekken var tafatt,tapte dueller, slo lange baller uten adresse og var håpløs tafatt foran mål – de klarte ikke å sette sine store sjanser.

I tillegg brukte de veldig mye energi på å kjefte  og kommentere dommer og linjevakt avgjørelser – hadde de brukt noe av denne energien så kunne det ha blitt poeng.Gimse kjempet som løver i hver duell og kjempet Brekken ut av stilen.

Brekken kom riktignok best igang og hadde ballen mest de første ti minuttene , dog uten at laget greide å produsere de helt store sjansene. Gimse kom etterhvert mer med, men det var Brekken to ganger ved Mattias Sorken som kunne ha tatt ledelsen. Men så var det da å få ballen over målstreken, begge gangene skjøt han rett i fanget på keeper. Gimse hadde også sine store muligheter, men keeper Jørgen Sorken reddet mesterlig to ganger. Halvtimen var spilt da Gimse gikk opp i 0-1 , men 6 minutter senere utlignet Stian Tamnes til 1-1 på et velplassert skudd fra 20 meter. 1-1 var stillingen etter de første 45 minuttene.

Stian Tamnes fyrer løs og utlignet til 1-1. Foto: Jan Ove Sorken

Etter pause kom gjestene best igang, de vant dueller på midtbanen og produserte også flere god målsjanser, men målvakt Jørgen Sorken holdt hjemmelaget inne i kampen. Men etter 61 minutter ble en Gimse spiller spilt nydelig igjennom og satte sikkert inn 1-2. Bare fem minutter senere sto det 1-3. Hjemmelaget prøvde å komme seg etter sjokket. De spilte seg til noen halvfarlige sjanser, men Gimse bet godt fra seg og stoppet det som kom anførte av en meget god keeper. Tre minutter før slutt kom 1-4 som ebbet ut som sluttresultat.

ALLE FOTO: JAN OVE SORKEN