I dag åpnet nye Cleo på Domussenteret. Tomina Villenfeldt og Monica Nordbrekken ønsket kundene velkommen til ny butikk. Foto: Tove Østby

Nye Cleo åpnet i dag

Da nye Cleo åpnet dørene kl. 12.00 i dag var det lang kø utenfor butikken. Cleo har flyttet fra 2.etg på Domussenteret, og ned i 1. etasje. Nå ligger butikken midt i senteret.

– Det var kjempe gøy med nyåpning, og lang kø når vi åpnet i dag, sier Tomina Villenfeldt som er avdelingsleder hos Cleo. Hun legger til at hun er glad for at styret bestemte seg for at Cleo skulle få denne plassen i butikken.

Cleo er en butikk som har klær for både damer og herrer. Det mest populære merket for herrer er Jack & Jones. Bl.a. jeans er populært. Dette er et merke som er populært i hele Europa. For damer har Cleo fire populære merker: Vila, Noicy may, Freequent og Floyd. Butikken har klær for både ungdom og voksne. Og det er veldig mange ungdommer som kjøper sine klær hos Cleo. Butikken har allerede fått inn en del vårnyheter.

Butikken har også tidligere vært i 1.etg på Domussenteret, da hette den Nr. 7 og B-Young. Tomina jobber sammen med Monica Nordbrekken på Cleo.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn