Norge nå direkte fra Rørosmartnan

Rørosmartnan 2017. Foto: Tove Østby

Neste uke kommer Norge nå til Trøndelag og sender direkte på NRK1 fra Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen, skriver NRK Trøndelag i en pressemelding.

Norge nå er et aktuelt daglig direktesendt program som skal være tett på norsk virkelighet. Programmet sendes mandag til torsdag klokka 2025-2055 på NRK1 og er en arena hvor alle stemmer, ukjente og kjente, unge og gamle, eksperter og maktpersoner deler vesentlige historier om hva som foregår i hele Norge til hele Norge. 

Programleder denne uka er Tarjei Strøm. Han har med seg utegående reporter Kristin Agerlie.

Her er en oversikt over Norge nå sine sendinger i Trøndelag:

Mandag 19. februar: Vi sender direkte fra stua til ei langt over snittet sportsinteressert dame i Levanger. Eksperter og tidligere idrettsutøverer kommer hjem i stua og vi stiller spørsmålet:
Hvorfor blir vi nordmenn så engasjert av idrett på TV? I tillegg skal vi direkte inn fra skibygda Meråker i sendinga.

Tirsdag 20. februar: I dag kommer vi til Selbu og etablerer studio hos Nea radio. Vi belyser lokalradioens plass i medie-Norge og blir med på direkte radiobingo. Norsk radio- og fjernsynsmuseum får også besøk av Norge nå.

Onsdag 21. februar: Vi kjører videre til Røros og sender direkte fra folkelivet under martnan. Studioet vårt etableres i bakgården til Kaffestuggu.

Torsdag: 22. februar: Denne dagen skal Norge nå på UFO-safari i Hessdalen. Vi etablerer studio på UFO Campen og sender direkte fra Hessdalen.

– Vi ser frem til å besøke Trøndelag med Norge nå og gleder oss til å komme til Levanger, Selbu, Røros og Hessdalen, står det i pressemeldingen.