Målrikt da Røros tapte mot bunnlaget

Tapte for bunnlaget. Foto: Jan Ove Sorken

Røros satte punktum på sesongen med å tape 3-2 borte mot bunnlaget Buvik. Plassryssen ledet to ganger i dette målrike oppgjøret, men klarte ikke  å slå tilbake da hjemmelaget gikk opp i 3-2 ledelse et kvarter før slutt. De hadde sine sjanser til å utligne, men Buvik red stormen av, tok sin andre seier av året og rykket ned.Hvis noen fortsatt er i tvil,så spiller Røros i 4.divisjon også neste sesong. Det var en liten mulighet for at tre lag kunne rykke ned, avhengig av hvem som rykket ned fra 3.divisjon- denne plassen kjempet også Røros for å unngå. Men på tredje sisteplass endte Meldal etter å ha tapt 6-1 for Heimdal.

Det var mange stor sjanser til begge lag i dette oppgjøret, men det var Røros som var best i første omgang og skapte mest. Det var helt fortjent da Lars Erik Sandbakken satte ballen i mål til 1-0 ledelse, etter pent forarbeid av Georg M.Rugelbak og Espen Røistad. Hjemmelaget Buvik var farlige på sine kontringer, men klarte ikke å sette ballen bak Røroskeeper Peder Løkken. Mats L. Indset burde ha økt Røros sin ledelse da han fem minutter før pause satte ballen like utenfor etter å ha kommet alene med keeper. Stillingen var 0-1 etter de første 45 minuttene.

Buvik sjokkåpnet etter hvilen og to minutter ut i omgangen utlignet de til 1-1 på et frispark fra 16-meteren. Røros kom seg raskt etter kalddusjen og produserte flere god sjanser. Etter 63 minutter klarte Eivind Dille Andersen å pirke ballen over mållinja til 2-1 ledelse etter mye klabb og babb foran mål. Men nok en gang slo hjemmelaget tilbake og utlignet til 2-2 etter 70 minutter. Røros var millimetere fra å utligne da Mats L. Indset  skjøt i tverrliggeren. To minutter etter utligningen fikk Buvik straffe og gikk opp i ledelsen 3-2. Røros satte nå inn sluttspurten og hadde flere gode muligheter som burde ha gitt uttelling, men kampen endte med et unødvendig bortetap.