Målene fosser inn i Brekken

Brekkenjubel igjen. Arkivfoto: Jan Ove Sorken
Brekken fortsetter med å gi publikum målrike oppgjør hjemme på Brekken stadion. I motsetning til Rennebu-kampen rett før ferien, endte lørdagens oppgjør med en klar og fortjent  hjemmeseier. Dog var rødtrøyenes forsvarsspill før pause i det riktige gavmilde hjørnet, og seieren var langt fra sikker når dommer Larsen blåste til halvtid. stillingen var da 4-3.
1-0 kom etter 13 min. da Thomas Sjøvold våkent satte inn en keeper-retur. Kun 2 minutter etterpå scora Gimse på en heading etter et langt innkast. I det 18 minutt la Kristian S. Haugen en presis corner, og fra 5 mtr.streken headet Thomas hardt i hjørnet. 2-1 resultatet til hjemmelaget sto seg i kun 3 minutt, og da forærte midtforsvaret ballen til Gimses spiss, som scora lett.
Men Thomas S. var ikke fornøyd med å være 2-målscorer, og han plukka opp Stian Tamnes’ presise langpasning utafor 16 mtr.hjørnet og skjøt hardt med venstrefoten i motsatt nettvegg. 3-2 sto det således etter 26 minutt. Etter dette så hjemmelaget seg ikke i tilbake, og Abdu økte ledelsen til 4-2 etter 36 min. Han skjøt hardt og lavt fra 16 mtr. etter fint spill på høyresida. Som nevnt var Brekken gavmilde før pause, og på overtid forærte keeper Jørgen K. Sorken bortelaget et mål til 4-3. Det var en veldig fortjent Brekken-ledelse til halvtid.
Brekken kontrollerte kampen i store perioder også etter pause, men ettmålsledelsen varte til akkurat halvspilt 2.omg. Da fikk Brekken frispark rett utafor 16 mtr.hjørnet. Som så mange ganger, skjøt Kristian S. Haugen ballen rett i mål, ved nærmeste stolperot. Kristoffer Svalstad starta på innbytterbenken, men kom inn rett etter pause. I det 77. minutt ble han revet ned inne i feltet, og dommeren dømte straffe. Den faste straffeskytter Kristian ga ballen til Kristoffer, som takka for tilliten og banka ballen hardt opp i nettaket.  Med det fastsatte han sluttresultatet til 6-3.
Brekkens defensive spill forbedra seg vesentlig etter pause, og Gimse hadde kun 1 sjanse de siste 45. Den headinga redda Jørgen mesterlig med en feber-reaksjon.
Hjemmelaget var nok nærmere både 7 og 8 enn Gimse var sitt 4. mål.
Neste kamp for Brekken er borte mot Alvdal kommende fredag kveld.