Hanne Krogh, Johnny Logan og Thomas Ruud. Foto: Tore Østby

Magisk kveld i Bergstadens Ziir

Hanne Krogh, Johnny Logan, Thomas Ruud og Bergstadkoret bergtok en fullsatt Bersgstadens Ziir i kveld. De tre stjernene skinte i en konsert med stort spenn både i stemning og genrer. Hanne Krogh ledet det hele på en måte kommende programledere i kirken kommer til å slite med å leve opp til.

Rørosnytt møtte de tre stjernene rett etter konsertslutt.

Johnny Logan er en av verdens mest kjente artister. Han har, som den eneste vunnet den Europeiske finalen i Melodi Grand Prix tre ganger. Han bor i den irske hovedstaden Dublin, og har konserter over hele Europa. Nylig signerte han kontrakt om en film som skal handle om hans liv.

Hanne Krogh var sammen med Elisabeth Andreassen første norske vinner av den Europeiske melodifestivalen. Hun har også vært en stor del av mange nordmenns jul, både gjennom hovedrollen i den første utgaven av julefilmen Reisen til julestjernen, og en serie norske julevideoer hun sang og spilte inn for NRK.

Thomas Ruud er en av Skandinavias mest ettertraktede tenorer. Han hadde sin debut ved Den Norske Opera i 1994 som Grev Almaviva i «Barberen i Sevilla», en rolle han har gjentatt i mer enn 150 forestillinger, og har til nå mange av de største tenorrollene på repertoaret, slik som Don José/»Carmen», Pinkerton/»Madama Butterfly», Rodolfo/»La Bohème», Cavaradossi/»Tosca», Pollione/»Norma», Steva Burya/»Jenufa», Manrico/»Il Trovatore», Hoffmann/»Hoffmanns Eventyr» og tittelrollen i «Faust». Han kommer fra en hovedrolle i den seneste oppsetningen på operaen i Singapore.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest