Distriktssjef i Bahco, Mads Rotabakk og Stein Evjen og distriktsansvarlig i ITW construction, Stig Tande oppfordrer flere til å ta turen innom Vårmessa ved Bergstaden Trelast i dag. Foto: Trine L. Hagan

Liv og røre på Vårmesse

Vårmessen i regi av Bergstaden Trelast As er i full gang og buttikksjef Tore Sundt er godt fornød med besøket som har vært så langt.

Tore Sundt. Foto: Trine L. Hagan

– Jeg er super fornøyd. Det har nesten vært mer folk enn det jeg hadde håpet på og stemningen er veldig god. Ser også at markedet og lagersalget er veldig populært, forteller Sundt.

Utstillerne er også fornøyde med dagen så langt, men savner besøk av flere proffe.

– Det har vært mange Rørosinger som har kommet innom messen for å se hva som foregår og tatt seg en runde rundt i butikken, men vi skulle gjerne ha sett at flere proffe hadde tatt turen innom. Når det er sagt har jeg sansen for opplegget med å kunne stå på stand og møte kundene på denne måten forteller Stig Tande, distriktsansvarlig i ITW construction.

Det er Roger Luneborg, distriktsansvarlig i Talgø Møre Royal, enig i.

– Det er en veldig fin og koselig måte å vise frem varene og få markedsført seg på, forteller han og håper flere benytter seg av dagen og tar turen innom Vårmessen.

 

Foto: Trine L. Hagan
Foto: Trine L. Hagan
Foto: Trine L. Hagan
Foto: Trine L. Hagan
Foto: Trine L. Hagan

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest