Lillesøster til finale i Landsskytterstemnet

Heidi-Sofie Sandnes Rynning sammen med storebror Kristoffer S. Kojedal etter fullt hus på feltskytingen under landsskytterstemnet på Stjørdal 2018.
12 år gamle Heidi-Sofie Sandnes Rynning imponerte voldsomt da hun debuterte i Landsskytterstemnet  på Stjørdal i dag. Hun slo til med 30 treff av 30 mulige, og hele 18 innerblinker. Hun hadde slått sin personlige rekord allerede før de siste seks skuddene. Prestasjonen har sendt henne rett til finale i feltskyting i rekruttklassen, og akkurat nå ligger hun på andreplass i Landsskytterstevnet.
Den unge debutanten rapporteres å ha vært helt rolig gjennom hele runden på feltskytebanen.
– Jeg hadde tre oppgaver, og det var puste, presse og smile. Det gikk helt fint, sier Heidi-Sofie Sandnes Rynning til Rørosnytt.

I feltskyting skytes det 6 skudd fra 5 forskjellige standplasser, på figurer med ulike fasonger. Heidi-Sofie Sandnes Rynning hadde før dette deltatt på feltskyting to ganger. Hun begynte å trene skyting for to måneder siden, etter et kurs i regi av Røros skytterlag. Hun eier ikke utstyr selv, men låner våpen og utstyr av skytterlaget.

Med seg rundt på banen hadde hun storebror Kristoffer S. Kojedal. Han er meget godt fornøyd med lillesøsters prestasjoner og å ha fått enda en aktiv skytter i den treffsikre familien.
Nå blir det mer skyting, først i finalen i feltskyting, og så blir det baneskyting i morgen.