Amcar i Bergmannsgata. Foto: Tove Østby

Late Summer Meet for tredje gang

Førstkommende helg arrangerer Røros Amcarclub «Late Summer Meet 2017». Fredag kveld skal det være drive in kino ved Verket Røros. Filmen starter kl. 22, og filmen som vises er  «Børning 2». Lyden sendes via FM så man må ha FM-radio i bilen. Lyden sendes også over høyttalere på plassen. Det er adgang for alle typer biler, men det blir innslipp av amcars fra kl. 20.30, andre biler fra kl. 21.

Lørdag skal det være Amcarutstilling i Bergmannsgata. Det blir også premiering og levende musikk. Ved utstillingens slutt skal det være cruising. 

– Kom og opplev den fantastiske stemningen med masse flotte amcars sammen med Røros sine vakre, gamle bygninger. Et vakkert og spesielt skue, er oppfordringen fra Røros Amcarklubb. 

– Det er tredje året vi arrangerer Late Summer Meet, andre året vi har utstillinga i Bergmannsgata. Første året var på Malmplassen. Opplegget er som i fjor. Ellers så får vi besøk fra Gaula amcar/Amcargata som har stand med salg av metallskilt og «stæsj» som hører med på et amcartreff, sier leder i Røros Amcarklubb, Gunn Iren Smistad.

De fleste deltakerne kommer fra Røros og omegn, Trondheimsområdet, Tynset og Alvdal. I fjor var det 92 biler som deltok og arrangøren håper på minst like mange i år. I løpet av helga blir det også sosialt samvær for treffdeltagerne i «Eldresenteret».

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest