Kulturfestival for seniorer

20. – 21. september blir det arrangeres Kulturfestival for seniorer. Den Kulturelle Spaserstokken i Røros- og Holtålen kommuner samarbeider om å arrangere fylkets Kulturfestival for seniorer 2018. (Metusalemfestivalen).

Festivalen er en ambulerende kulturfestival, hvor vertskap går på omgang i trøndelagskommunene. Trondheim kommune og Det interkommunale samarbeidet for Den kulturelle spaserstokken er viktige samarbeidspartnere.

– Med oss i samarbeidet har vi også en rekke frivillige lag og organisasjoner fra de to kommunene, og sammen presenterer vi et variert program over to dager. Vi er stolte av det våre to kommuner sammen kan by på, og vi håper på mange deltakere, både lokale og tilreisende. Vi presiserer at selv om denne festivalen er laget med tanke på seniorer, kan de fleste finne noe interessant her, og det er selvfølgelig åpent for alle aldre, står det i en pressemelding fra Røros kommune.

Fra programmet kan nevnes konsert med John Ole Morken og Lajla Renate Buer Storli, forestilling med Panter Tanter & Tiger Onklene, foredrag med tema Armfeldt, Røros seniorkor, Polkagrisan, Arnfinn Strømmevold, filmvisning, utstillinger, omvisninger, lokal mat og drikke, og ikke minst; en avslutning på respektabelt vis med en flott konsertopplevelse med gruppa Sønvis i Bergstaden Ziir.