Anne Luksengård Mjelva.

Klar for å pendle til Røros

Anne Luksengård Mjelva er ikke redd for utfordringer. 1. november trår hun til i stillingen som daglig leder i Røros idrettslag. Hun har mann og barn i Trondheim, og skal pendle gjennom Gauldalen. Det ligger an til mange timer på tog. Daglig leder i Røros Idrettslag er en stor jobb, som Anne skal fylle i en 60% stilling.

Anne har turnringer hjemme på verandaen.

Anne Luksengård Mjelva dro fra Røros da hun skulle begynne på videregående skole i 2006. I 2010 flyttet hun tilbake, og jobbet ett år på Idrettsparken, Aktiviteten Moods of Norway og Skanchebua samtidig. Av sine venner beskrives hun som en energibunt, og hun har et brennende engasjement for idrett og aktivitet.

Bevegelse og trening bør være en stor del av folks liv. Det gir energi og glede, i tillegg til å være bra for helsa. Det er fint å bidra i et Idrettslag som har gitt meg selv mye glede opp igjennom. Fotball  ar min hovedidrett, men jeg drev også med sykling i Røros Idrettslag. I tillegg har jeg holdt på med en del kampsport, sier Anne Luksengård Mjelva til Rørosnytt.

Når hun nå igjen har fått jobb på Røros, flytter hun ikke tilbake. Anne har etablert familie i Trondheim. Samboeren hennes, Haakon Jensen, har Trondheim som base, og han reiser mye til Østlandet.

Min samboer har jobb og karriere i Trondheim. Han er ikke flyttbar, og jeg skal ikke prøve på å få ham til å flytte til Røros. Vi har en sønn på litt over to år, som går i barnehage i Trondheim, sier Anne Luksengård Mjelva til Rørosnytt.

Dermed blir det mange togturer på henne som daglig leder i idrettslaget. Begge foreldrene bor på Røros, og det ordner seg med overnatting, når det trengs. Situasjonen krever god planlegging, og struktur. Det legges opp til faste dager på Røros, for å få til en god forutsigbarhet. Mye av det administrative arbeidet skal hun gjøre fra Trondheim. Den nye lederen satser ellers på et godt samarbeid med gruppene.

– Røros Idrettslag er en stor organisasjon med mange medlemmer og grupper. Å følge med, følge opp, se og anerkjenne innsatsen i alle grupper er min strategi for å lykkes i denne jobben, sier hun.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest