Inngår samarbeid

Grethe Roede og Aktiviteten treningssenter har inngått et samarbeid. Sammen vil de stimulere til økt fysisk aktivitet og et sunnere kosthold.

De to har sendt ut denne pressemeldingen i dag.:

Grete Roede og Aktiviteten samarbeider for bedre folkehelse. Et ennå bedre tilbud til befolkningen på Røros

Aktiviteten Treningssenter og Grete Roede har inngått et samarbeid for å stimulere flere til mer fysisk aktivitet, et sunnere kosthold, en sunnere vekt og god helse, sier kursleder i Grete Roede Idun Moen og Nils Henning Øglænd på Aktiviteten Treningssenter. Deltakere på Roede-kurs får et ekstra godt tilbud som medlemmer av Aktiviteten. Nye medlemmer på Aktiviteten får en introduksjonspris på trening i 8 uker og du sparer 400 kr på trening og et GR-kurs. Velger du PT på Aktiviteten vil du alltid få en gunstig pris når du går på Roedekurs.

Usunt kosthold, overvekt og lite fysisk aktivitet er 3 av topp 5 risikofaktorer for helsetap og tidlig død, iflg nyeste folkehelsedata fra Folkehelseinstituttet, 2016. Grete Roede er en ledende aktør innen kosthold og vektreduksjon, og følger myndighetenes anbefalinger for kosthold og fysisk aktivitet. Aktiviteten Treningssenter er en ledende aktør innen trening på Røros og ønsker å fremme folkehelse og bevegelsesglede.

‘Vi brenner for å hjelpe mennesker til å oppnå sin trivselsvekt og finne gleden i sunne levevaner, slik at endringen blir varig, sier Idun Moen. Derfor har vi også Hold vekten kurs. På et Roede-kurs går man ikke på kur eller diett, men får hjelp til å mestre å gå ned i vekt og å ta de gode valgene ved å spise vanlig sunn mat og øke fysisk aktivitet. Det er vanskelig alene, mye lettere sammen på Roede-kurs. Grete Roede har veldokumenterte resultater gjennom 43 år. Videre har vi ca 250 000 medlemmer i vår digitale vektklubb og vi formidler matoppskrifter. Vi er opptatt av matglede, fysisk aktivitet, motivasjon & mestring og felleskapet på kurs.

Vi ønsker å gi et enda større bidrag til folkehelsen ved også å samarbeide med andre seriøse aktører. Grete Roede har samarbeid med mange lokale treningssentre og landsdekkende aktører som Diabetesforbundet, LHL, Aktivitetsalliansen og Klinikk for alle. Vi gleder oss til samarbeidet med Aktiviteten Treningssenter som har et bredt og seriøst tilbud innen trening, sier Idun.

Vi ser Grete Roede som en naturlig samarbeidspartner, sier Aktiviteten Treningssenter. De jobber på en seriøs og ordentlig måte, og har den profilen vi søker i en samarbeidspartner.

‘Sammen vil vi gi flere muligheten til å leve et lettere liv, dersom de ønsker det, med sunnere kosthold, og mer fysisk aktivitet som gir bedre helse, mer energi og bedre trivsel.

Ønsker du å leve et lettere liv? Det er bare du som kan ta dette valget, men heldigvis trenger du ikke å gjennomføre det alene. Det er letter sammen!

Som «Medlem» på Aktiviteten Treningssenter får du en «Rabattkode» på treningssenteret eller hos Kursleder som du trenger ved kurspåmelding, heter det pressemeldingen.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest