Henrik Slettum ønsker Niklas Rogne velkommen til Team Toyota Slettum bil. Foto: Tore Østby.

Inn i Team Toyota Slettum Bil

Hundekjøreren Niklas Rogne går inn i Team Toyota Slettum bil. Slettum har tidligere etablert et samarbeid med de unge og svært lovende skiskytterne i Nord-Østerdal skikrets.

– Niklas er et hundekjørertalent utenom det vanlige. Han har store ambisjoner, og gjør det som skal til for å nå sine mål. Vi tenker langsiktig med dette samarbeidet, og vil være tålmodige. Vi håper på at det skal gå bra med Niklas allerede i Finnmarksløpet som starter til helga, sier Henrik Slettum til Rørosnytt.

Niklas Rogne er 20 år gammel. Han var den store sensasjonsmannen i de nest lengste løpene både i Femundløpet og Finnmarkløpet i fjor. I år debuterte han på det lengste løpet under Femundløpet, og gikk til slutt inn til en bronsemedalje. Det gjorde han til tross for at han slet med kyssesyke.

Niklas Rogne har gjort det meste selv hittil i sin karriere, men nå har også sponsorene kommet på banen. Tidligere har Idrettsparken og Byggmester Borgos og noen andre lokale bedrifter vært inne som sponsor. Nå blir Toyota Slettum bil hovedsponsor, og Yukon, Vom og hundemat og flere andre har også gått inn som sponsorer.

Finnmarksløpet er 1000 kilometer langt, og starter i Alta lørdag 11. mars klokka 12:00. Løpet overføres på NRK, og det vil komme oppdateringer på niklasrogne.no under hele løpet.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn