Kjøkkensjef ved Bergstadens Hotel Tom Andre Finstad. Foto: Iver Waldahl Lillegjære

Hjortegryte til hyttefolket

Annonsørinnhold

Bergstadens Hotel har utviklet en helt egen oppskrift for hjortegryte som de selger til hyttefolket og lokale innbyggere på Røros. Det er bare å ringe inn bestillingen så kan man plukke opp spann med middag som det tar kun 15 minutter å varme opp. 

– Det er en hemmelig oppskrift med lokale råvarer som hjort fra Stensaasen, fløte og melk fra Rørosmeieriet og urter fra Fjellurt på Os. Vi er veldig stolte av den, sier kjøkkensjef på Bergstadens Hotel Tom Andre Finstad.

Gryta serveres med flatbrød og tyttebær fra Rørosbaker´n og for eksempel kald drikke fra Røros Bryggeri og Mineralvannsfabrikk.

Hjortegryta kan bestilles i en- og trelitersspann. Foto: Iver Waldahl Lillegjære
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn