Handelsstanden sin store sommerkveld

Leder for Røros Handelsstand, Liv Grådal. Foto: Tove Østby

Fredag 13. juli arrangerer Røros Handelsstand Nattåpent. Dette er et tradisjonelt sommerarrangement på Røros, der de fleste butikkene i gatene og på Domus kjøpesenter har åpent til kl. 24, og mange butikker har også gode nattåpent tilbud denne sommerkvelden, og mange starter også sommersalget.

Årets Nattåpent byr på mye aktivitet og liv i sentrum. Nytt i år er Open Air Bowling og hoppeslott i parken på Nilsenhjørnet. Leder for Røros Handelsstand, Liv Grådal gleder seg til Nattåpent. Barnas Turlag blir også å treffe på Nattåpent.

– Dette er en festaften for Handelsstand, tilreisende og lokale folk, en skikkelig fin kveld. Denne kvelden bruker det å være fullt med folk og god stemning, sier leder for Røros Handelsstand, Liv Grådal.

Det blir også levende musikk flere steder i sentrum. Bergstaden Old Star spiller ved Plattingen, og Polkagrisan og Vømmølknektan spiller på Domus kjøpesenter. I tillegg blir det grilling og levende musikk i bakgården ved Peder Hiort mathus.

Vertshuset helgriller reinsdyr i bakgården, og det blir uteservering hos Kaffestuggu, Peder Hiort Mathus, Berkel & Bar, Trygstad Bakeri og Skanckebua. I Bergmannsgata skal Røros Amcarklubb stille ut sine biler.

– Dette kan bli en kveld for hele familien med handel, levende musikk og aktiviteter, sier Liv Grådal.

Nattåpent. Arkivfoto. Foto: Tove Østby