Gleder seg til å komme til Brekken

Drillo og Arne Scheie

Drillo og Arne Scheie gleder seg stort til å komme til Brekken med sin sport og geografi-quiz. Onsdag 10. oktober kommer de to svært kunnskapsrike profilene til Bjørkly.

– Vi synes det er en stor ære å bli invitert til Brekken, og gleder oss veldig til dette. Jeg fulgte med og lot meg imponere veldig av Brekken spesielt i perioden 1975 – 1983. Kameratgjengen fra bygda holdt et utrolig høyt nivå, sier Arne Scheie til Rørosnytt.

Arne Scheie har to stor interesser i livet i fotball og hopp. For ham er Brekken en del av begge de historiene.

At Bjørn Wirkola spilte fotball og var trener i Brekken synes jeg er ekstra stas. Bjørn er et fantastisk talent. Det å være verdens beste skihopper, og så vinne både cup og serie med Rosenborg, er det ikke mange som gjør etter ham. Han var til og med toppscorer i den øverste divisjonen og scoret i cup-finalen.

I Bjørkly onsdag forteller Drillo & Scheie’s fantastiske historier fra inn- og utland. Et «lokalt panel» stiller også, og arrangøren ønsker seg et aktivt publikum. Mikrofon vil være tilgjengelig!

Arne Scheie og Drillo har utviklet sin egen quiz. Det blir delt inn i lag, og det blir også en individuell utfordring.

– Utfordringen er naturligvis å finne spørsmål som treffer deltakernes kunnskapsnivå. Det må jo ligge litt utfordring i dette for at det skal være interessant. Vi kjører spørsmål fra fotball, sport og geografi, og håper å treffe med vanskelighetsgraden, sier Arne Scheie.