Gir ut jule-CD

Røros Soul Children har korøving i Menighetshuset. Foto: Tove Østby

Røros Soul Children skal gi ut jule-CD. Arbeidet med CDen startet rett etter jul i fjor, og koret har brukt våren, sommeren og høsten til å øve julesanger. Bildet til CD-coveret er tatt, og nå er det like før innspillingene starter. CDen skal spilles inn hos Larsville Studio fra Tydal, som kommer til Røros for å gjøre opptak.

– Det var sist jul jeg tenkte at dette koret er så bra, og det er så gøy å synge med dem, særlig julesanger. Vi må spille inn CD, sier leder for Røros Soul Children, Hanne Hauge til Rørosnytt.

Alle sangene på CDen er på engelsk. Det er Soul Children materiale som er laget for Soul Children-konseptet, noen sanger som koret har plukket ut fordi de liker dem, og Hanne Hauge har skrevet en sang som er med.

Onsdag 28. november skal det være releasekonsert på Storstuggu. På den konserten skal også et foreldrekor delta. Foreldrekoret skal fremføre to egne sanger og være med på to refreng med Soul Children. Røros Soul Children er en gladgjeng og på realisekonserten skal de ha show.

– Det er julestemning, men det er Soul Children-jul, det er en del futt og fart, sier Hanne.

Kormedlemmene i Røros Soul Children er fra 5. til 10.klasse.