Går sammen om nytt tilbud på Røros

Stor stemning og mye moro. Gjengen bak «Mye Rart...» gleder seg til å åpne butikk. Bak fra v: Hanne M. Hindklev, Ida Maria Lisper, Karin Eriksson. Foran: Olav Luksengård Mjelva, Levor og Bjørn Tore Hindklev. Foto: Tia Elen Hindklev

Bjørn Tore Hindklev, Olav Luksengård Mjelva, Karin Eriksson, Ida Maria Lisper og Hanne Mari Hindklev har slått seg sammen og byr på en helt ny butikkopplevelse i Kjerkgata, skriver Mye rart Røros as i en pressemelding.

– Butikken «Mye rart…» er akkurat den butikken vi savner på Røros, og vi gleder oss til å ta imot kunder, venner og bekjente til en skattekiste av en butikk, sier Bjørn Tore Hindklev.

Fem-kløveret skal by på t-skjorter i mange varianter, klær til store og små, vinyl, bøker og kunst/håndverk samt spennende gaveartikler. I tillegg har de investert i en tekstilprinter, og kan printe ut blant annet t-skjorter med motiv, slagord eller logo «på dagen».
– Dette blir noe vi ikke har på Røros fra før, både vareutvalg og tilbudene våre på tekstiltrykk, forteller styreleder Bjørn Tore Hindklev. For i tillegg til den fysiske butikken kommer Mye Rart… til å levere trykketjenester av alle slag, kulturtjenster og kulturopplevelser.

Butikken åpner etter alt å dømme den andre helga på september og fem-kløveret bak prosjektet lover mer informajson om åpningstid innen kort tid.
– Når vi åpner dørene kommer vi til å ha et spennende utvalg med mange hundre t- skjorter, artige og utypiske barneklær og mye annet spennende innen tekstil. Du vil også finne en del bøker og annet kulturrelatert. Også starter vi opp med vinyl, altså LP-plater, og vil ha et spennende utvalg allerede ved åpning, forteller Hindklev.

De vil også ta inn brukt vinyl, og vareutvalget vil også by på varer fra små og uavhengige produsenter.
– Først og fremst gjør vi dette fordi vi savner en slik butikk sjøl, og at det er gøy å holde på med. Og hovedmålet er å ha det gøy, med spennende produkter og en artig butikk. Butikk er forresten litt feil begrep, sjøl om det absolutt blir en butikk. Vi vil aller helst skape en møteplass, et sted der man kan trives, med t-skjorter, vinyl, kultur og musikk som rammeverk, sier Hindklev.

I den første tiden vil Bjørn Tore Hindklev bli mest å finne i butikken, men alle eierne vil bidra i tiden framover.
– Kom innom og hils på oss da vel, vi er overbevist om at de fleste vil finne noe spennende hos oss, sier Hindklev.