Full fart på HalloVenn

Det aller mest spennende er vel å få kaste seg ut fra tribuna med sikring av medlemmer fra klatreklubben - og en tysk nato-soldat. Foto: Thomas Lervik Engåvoll.

Onsdagskvelden 31. oktober var det full fart i Verket Røros, da HalloVenn ble arrangert. Arrangøren var spent på hvor mange som kom i dårlig vær og NATO-øvelse.

– Vi sier oss veldig fornøyde med ca 200 unger i «leke-og-godteri-alder» og sikkert like mange voksne. Pga øvelsen fikk vi tildelt motsatt ende av Verket i forhold til tidligere. Dermed mista vi klatreveggen og noen turn-elementer, men ungene var strålende fornøyde med bruskasseklatring og muligheten til å kaste seg ut fra tribuna i tillegg til alle aktivitetene som foregår trygt plassert på golvnivå. Hallen føles romslig og behagelig og det er god plass til flere uten at det blir trangt. Ungene stod på i to samfulle timer og det var slett ikke alle som syntes det var så viktig å få veksla inn alle aktivitetene sine i godteri. Foreldre og besteforeldre følger rundt eller drikker kaffe og prater – og alle er så blide og fornøyde at det er en fryd for arrangørene. Soldatene på huset tok det pent og en av de tyske trådte til med å hjelpe ungene på med sikkerhetssele og tau før de skulle hoppe. Takk til alle som stilte opp og hjalp til – og takk for besøket til alle som kom, sier Cathrine Lie Engåvoll i HalloVenn.

Her er noen glimt fra HalloVenn 2018:

Våte svamper mot levende mål. Foto: Thomas Lervik Engåvoll.
Store og små på veg inn i Verket mens de frivillige tar bølgen. Thomas Lervik Engåvoll.
Hoppsan. Foto: Thomas Lervik Engåvoll.
Det er greit når heksene nøyer seg med å bruke mjuke puter til å slå hverandre ut. Foto: Thomas Lervik Engåvoll.
Duplo sklie og gyngehest for de minste. Foto: Thomas Lervik Engåvoll.
En gammel traver som stadig engasjerer. Foto: Thomas Lervik Engåvoll.
Bruskasseklatring var kult Kyndig hjelp av fetterne Simon og Johannes. Foto: Thomas Lervik Engåvoll.
Ballettgruppa Maxi åpna festen. Foto: Thomas Lervik Engåvoll.
Den gikk høyt gitt Stig prest fra Os er rakettoppskytingssjef som vanlig. Foto: Thomas Lervik Engåvoll.