For dårlig Røros

Tap for Røros. Foto: Jan Ove Sorken

Røros leverte tidvis en elendig forestilling i sin siste hjemmekamp mot Heimdal lørdag. Det raknet for Plassryssen det siste kvarteret og hjemmelagets beste spiller keeper Peder Løkken måtte plukke ut ballen fra mål tre ganger. 3-0 seieren til gjestene var helt fortjent etter spill og sjanser gjennom 90 minutter slapp fotball.

Før pause var det gjestene som hadde ballen og spillet mest. Røros spillerne ble løpende imellom å jage ball og var forferdelig puslete og slurvete i sitt passningsspill. Røros klarte knapt å holde ballen i laget i mer enn to trekk og klarte bare å komme til et par halvsjanser før pause. Heimdal var ikke mye bedre foran mål, men det var litt farligere når de kom på kant og la inn foran mål. Men Røros keeper Peder Løkken klarte å holde buret rent og lagene gikk til hvile på 0-0.

Det skjedde litt mer etter pause, men fortsatt fikk vi se mye dårlige spill og pasninger. Heimdal burde ha tatt ledelsen etter 59 minutter da en Heimdal spiller var alene med Røros keeperen, men keeper fikk en hånd på ballen og den trillet utenfor stanga til corner. Lars Erik Sandbakken bør sove dårlig i natt når han tenker på sin gigantsjanse etter 62 minutter. Men i stedet for å heade Røros i ledelsen så klarte han å heade i tverrliggeren fra to meter. Kampen lå nå å vippe, men det var gjestene som hadde de største sjansene. Etter 77 minutter fikk vi se et skikkelig kremmerhus på Øra da gjestene gikk opp i ledelsen 1-0 på et skudd fra 25 meter som gikk inn i krysset. Røros prøvde å komme tilbake, men de hadde ikke dagen og gjestene puttet på to mål til de siste ni minuttene.

ALLE FOTO: JAN OVE SORKEN

Tap for Røros. Foto: Jan Ove Sorken