Fjellkirka bed & breakfast

Fjellkjerka. Foto: Privat

I natt blir første natt med overnatting på Fjellkirka. I to uker fremover vil kirka ha åpent tilbud om overnatting med vertskap tilstede og med servering av frokost. Kirka blir åpen for overnattingsgjester til og med torsdag 2. august. Vertskap på Fjellkirka i sommer er Randi Gran Tørring og Kjell Andreas Tørring.

– Vi gleder oss, sier Randi og Kjell Andreas til Rørosnytt.

Vertskapet tilbyr overnatting med frokost. Det er enkel standard på rommene og felles bad og toalett på gangen, og vaskefat på rommet for de som vil benytte det.

Fjellkirka har 22 sengeplasser fordelt på 6 rom. På rommene er det køyesenger. For overnattingsgjestene vil kafeteria som er åpen hver ettermiddag være et supplement. På ettermiddagen tirsdager og torsdager blir det servert suppe.

Det er kjøpt inn en del engangssengetøy som de som ikke har med sengetøy kan kjøpe. Også håndklær. Vertskapet ønsker å servere en enkel men god frokost – med smak av
Rørosprodukter. De ønsker at den unike plassen på toppen av verdens tak – som en uttalte det – skal oppdages og nytes av flere.

Vertskapet ser for seg at tilbudet pssser for de som er ute etter noe annet enn ordinær hotellovernatting. Det være seg syklister, bilister eller vandrere.