Ekstrafly alle dager under årets Julemarked

Foto: Tove Østby

Årets julemarked på Røros arrangeres 6. – 9. desember 2018, og i den forbindelse har Widerøe satt opp ekstraavganger fra Oslo Gardermoen hver dag kl 11 med landing på Røros kl 11.50, står det i en pressemelding.

Dette åpner blant annet for dagsturer spesielt fredag og søndag da siste retur fra Røros til Oslo er kl 19.40.

Med flyplassen tett opp til sentrum betyr det nær 7 timer med ekte julestemning midt i julestaden og verdensarven Røros.

Dette er svært gledelig sier julemarkedsansvarlig Lillian Sandnes. Etterspørselen etter overnatting i denne perioden er større enn kapasiteten, så dette gir flere muligheten til å få oppleve den gode julestemninga du finner her på Røros.

En dagstur til Julemarked Røros med julepyntede gater, vinterkledde trehus og spennende portrom i vakkert desember-lys må da være den optimale førjulsopplevelsen?

Verdt å merke seg er at det også blir ekstra retur fra Røros kl 12.10 alle dager. Søndagens ekstraavgang fra Røros kl 19.40 fører til at det også blir fly fra Oslo til Røros kl 20.55 denne kvelden.

Avinor Røros lufthavn setter pris på at Widerøe øker antallet rotasjoner fra 12 til 17 i julemarkedsuka, og gir dermed mange flere muligheten til å reise raskt og effektivt. Det tror vi publikum setter pris på sier lufthavnsjef Gudbrand Rognes ved Røros Lufthavn.

Med gode forbindelser til Gardermoen med både Norwegian og SAS sitt rutenett, blir det enda enklere å komme seg til Julemarked Røros med Widerøe.

Foto: Tore Østby