Røros IL Volleyball. Bak fra venstre: Hans Oddvar Stuenes, Kristoffer Sæther, Ole-Jakob Kvalshaug, Sondre Narjord, Marcin Jablonski Foran fra venstre: Erlend Ytterhaug Ryen, Vidar Kojan Grind, Marius Nyrønning Kverneng, Esben Otterlei. Foto: Erik Sandnes Høsøien

Dobbeltseier på hjemmebane

Sesongavslutningen i 3. divisjon volleyball for herrer i Verket Røros ble så bra som Røros IL Volleyball hadde håpet på. I dag kom RVT og NTNUI6 på besøk fra Trondheim for å spille de siste kampene.

Første kamp i Verket var mellom NTNUI6 og RVT. Resultatet ble 3-2 i sett. Deretter spilte Røros og RVT. Røros vant 3-0 i sett og håvet inn 3 nye poeng. Siste kamp var mellom Røros og NTNUI6. Det ble en veldig spennende og jevn kamp som Røros til slutt vant 3-2 i sett, to nye poeng til hjemmelaget. NTNUI6 tok 1. plassen på tabellen.

– Vi i Røros IL Volleyball er særdeles fornøyd med å ta 3. plassen første året vi stiller i 3. divisjon. 2 poeng bak vinnerne. Vi håper å kunne fortsette med herrelag neste år. Vi har også et mål om å få til et damelag i 3. divisjon. Så er det noen potensielle deltagere der ute er det bare å hive seg med. Dette er gøy! Vi satser på å ha det like gøy neste år, sier Hans Oddvar Stuenes i Røros IL Volleyball til Rørosnytt.

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest