Designer kjøkken spesielt til deg

Annonsørinnhold: Kjøkkendesigner og interiørkonsulent Eva Merethe Vikhagen har ansvaret for kjøkkenavdelingen på Elon i Domussenteret. Årevis med erfaring går inn i hennes arbeid med å innrede kjøkkenløsninger for kundene, som kommer fra hele regionen.

I Elons største satsning noensinne, åpnet den nye kjøkkenavdelingen 1. desember i fjor, og Eva Merethe forteller at de har kommet veldig godt i gang. 

– Vi har hatt kunder fra Røros, Glåmos, Ålen og har begynt å få noen fra Tolga og områdene rundt der også, sier Eva Merethe, – Vi har levert ganske mange kjøkken til nå.

Kjøkkentrender
Kjøkkendesigneren forteller at det for tiden er populært med svarte kjøkkeninnredninger, men det er også andre populære trender innen kjøkkeninnredning.

Et eksempel er matte overflater, gjerne i kombinasjon med treverk og naturstein. – Enkle speildører kommer også tilbake, forklarer Eva Merethe.

I tillegg til kjøkkenløsninger, satser Elon på å tilby det meste til baderom, vaskerom, garderober og oppholdsrom.

– Nå tilbyr vi det meste, fastslår Vikhagen. -Et TV-møbel som matcher kjøkkenet er ikke så dumt nå som husene og leilighetene ofte er mer åpne enn før. 

Tilpasset den enkelte
Noe av jobben går ut på å reise hjem til kundene for å tilpasse løsninger. Tidligere jobbet Vikhagen i Trondheim, og da var det ikke alltid like enkelt å gjennomføre hjemmebesøk, men etter at hun kom til Røros er det noe hun prioriterer i større grad. 

– Det synes jeg er fint, da får jeg bli kjent med kunden på en litt annen måte. Det er enklere å finne ut hvilken type kjøkken man skal tilby, når man får tatt en uformell prat og sett hvilken stil de har hjemme, sier Vikhagen.

 – Jeg tar med meg penn, papir og lasermåler, så tenker jeg høyt sammen kundene om mulige løsninger og hører litt hva de tenker selv. Sammen finner vi en løsning som jeg tegner når jeg er tilbake i butikken. Når kundene i ettertid kommer på møte i butikken for å se på tegningene, kan vi virkelig begynne å leke oss litt mer med planene, flytte på ting, leke med farger og materialer.