Merinoull passer til alle anledninger Foto Ida Døhl

Cleo Røros

Annonsørinnhold:

På Cleo møter du en gjeng med ansatte som brenner for jobben sin og som flere ganger i uken henger opp nye varer. Vi påstår at det er travle dager, kroppen får virkelig kjørt seg, hjertet spretter av alle hyggelige kunder, og det er i lykkerus vi pakker opp nyheter. Vi trives med andre ord. 

Ettersom vi er en butikk som ikke er styrt av en butikkjede, håndplukker vi alle våre varer til butikken. Når vi kjøper inn tenker vi på at plagget skal kunne brukes til mange forskjellige anledninger og ha mulighet til å kombineres på flere måter. 

Vi har mange merker, og blant annet Vero Moda og Only i butikken. Det kanskje noen som ikke er klar over at begge merkene, og de andre merkene vi har i butikken, har hatt stort fokus på miljø de siste årene. Derfor er det fullt mulig å finne miljøvennlige produkter til greie priser her på Cleo Røros. 

Du kan altså handle smart, være trendy og miljøvennlig her hos oss. 

Cleo har gått veldig bra de siste fem årene, og økt omsetningen for hvert år. Alle ansatte skal virkelig ha ros for den enorme innsatsen de legger ned. 2020 startet virkelig bra i januar og februar, men så kom koronaviruset. På lik linje med mange andre bedrifter, måtte vi redusere åpningstidene våre. Vi stengte aldri helt ned, noe som var helt riktig for oss i den perioden. 

Vi er aktive på flere sosiale medier, noe som er nødvendig når vi ikke lenger har nettbutikk. Våre kunder følger oss på Instagram, Facebook og Snapchat, og gjennom disse selger vi veldig mye. Det er kjapt og enkelt, kunden kan velge å prøve hjemme og betale etterpå. Det foregår på den måten at kunden ser et plagg som faller i smak, og sender oss en melding om produktet. Vi legger av helt til kunden har mulighet for å stikke innom og kjøpe produktet. Hvis det er en kunde i Røros sentrum, tilbyr vi leveranse på døren. Våre kunder setter enormt stor pris på den typen kundeservice, og vi elsker den nære kontakten vi har med våre kunder her på fjellet. 

På vår Instagram konto har vi i en periode brukt lokale modeller for våre produkter, noe vi er stolte over. Vi har fått en enorm oppmerksomhet og det er virkelig kjempegøy å jobbe på denne måten. Ida Døhl er ansvarlig for å planlegge, arrangere og ta disse bildene. Ida er genuint interessert i sosiale medier og koser seg når hun har noen timer med fotografering og planlegging på sin kalender. Så kjenner du noen lokale som gjerne vil være modell, er det bare å sende oss en melding. 

Det er mange av våre kunder som blir positivt overrasket når vi forteller vi er en faghandel i Coop Midt Norge og at de kan bruke Coop sitt medlemskort i butikken vår. Våre kunder synes det er fint å kunne handle kjente merker lokalt og samtidig få med seg medlemsbonus. Vi er også medlem i Røros Handelstand, og er du så heldig å få et slikt gavekort kan du bruke det her på Cleo. 

Vi ønsker alle lesere en riktig God Jul og et Godt Nytt År! 

Hilsen Tomina, Ida, Marthe, Marthe, Maren og Ingvild.

Nydelig kjole til hverdag og fest Foto Ida Døhl
Pene klær å slappe av i. Foto av Ida Døhl.
Facebook
Twitter
LinkedIn