Foto: Jan Ove Sorken

Brekken 2 best i lokaloppgjør

Brekken 2 scoret alle målene og var det klart beste laget i lokaloppgjøret mot Røros 2 i 6.divisjon i flomlyset på Brekken stadion tirsdag kveld. 4-1 sto det til hjemmelaget da kampens dommer Knut Brovold blåste av etter 92 spilte minutter etter at det sto 1-1 etter de første 45 minuttene. Dermed fikk Brekken 2 revansje for 5-0 tapet i vårkampen. og klatret på tabellen.

Kampen åpnet med mye spill på midtbanen uten at noen av lagene klarte å spille seg til de helt store sjansene. Røros 2 tok ledelsen etter 16 minutter etter at en corner stusset borti en Brekken spiller og i mål. Men Plassryssen var ikke lenge i ledelsen,for hjemmelaget slo tilbake i neste angrep og utlignet til 1-1 ved Lars Magnus Fransen ,også etter en corner.

Etter pause var Brekken 2 det beste laget og spilte seg til flere gode sjanser. Røros 2 hadde ballen like mye som hjemmelaget i begynnelsen av omgangen, men framover var det skrale greier. Hjemmelaget spilt i perioder bra fotball, de kom seg fram på sidene og innleggene fra kantene skapte målsjanser.Brekken 2 gikk opp i ledelsen 2-1 etter 64 minutter etter at Stian Tamnes setterballen fra skrått hold i mål. Tre minutter senere snapper Jonas Østbyhaug opp et svakt tilbakespill og øker til 3-1. To minutter før full tid avklarer Røros-keeperen rett i føttene til super veteranen Jo Inge Kirkhus som setter ballen kontant i det tomme målet til 4-1 seier.

ALLE FOTO: JAN OVE SORKEN

0-1 til Røros. Foto: Jan Ove Sorken

 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest