Nytt tap for Røros. Foto: Jan Ove Sorken

Årsbeste av Røros før pause

Røros har ikke marginene på sin side for tiden, lørdag gikk de på et nytt surt tap med et mål 3-2 mot Heimdal på bortebane. Etter å ha  ledet kampen 2-0 og årsbeste i første omgang, slo Heimdal brutalt tilbake etter pause og dro i land en ufortjent seier. Første omgang var årsbeste av Plassryssen hvor de spilte seg til flere store målsjanser. –  Vi er i spillemessig fremgang, noe som lover godt for kampene fremover, sier lagleder Ketil Hage.

Røros fikk en knallstart på kampen da Alen Hurtic vendte opp utenfor 16 meteren og plassserte skuddet i høyre hjørne til 1-0 ledelse.Røros fortsatte å spille god fotball og to ganger smalt ballen i metallet. Kollektivet meget bra i forsvar og ikke minst i press. sier Hage.

I andre omgang økte Lars Erik Sandbakken til 2-0 i det 61.minutt etter utspill fra keeper Peder Løkken. Så fikk Heimdal ufortjent en redusering til 1-2 etter 65 minutter og minuttet senere utlignet de til 2-2. Hjemmelagets 3-2 mål kom etter klabb og babb i feltet og føles veldig ufortjent kampen sett under ett, sier en skuffet Hage.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest