Arne Jørgen scoret tre mål da Brekken vant

Hat trick av Arne Jørgen. Foto: Jan Ove Sorken

Arne Jørgen Thorsvoll scoret tre mål da Brekken avsluttet sesongen med en solid 4-1 seier over Jonsvatnet borte søndag. Dermed innfridde Brekken sitt mål om å være blant de tre beste, de endte på en tredjeplass på tabellen. De var bare fem poeng fra opprykk til 4.divisjon og da kan de tenke tilbake på sine to hjemmekamper mot bunnlagene Oppdal og Gimse tidlig i høst – begge endte med to unødvendige tap.

Før pause var Brekken det toneangivende laget og dominerte alt ute på banen.Kampen avgjøres før pause med to scoringer ved Arne Jørgen Thorsvoll og et mål ved Kristian Haugen spesial på frispark. Hjemmelaget hadde et skudd på mål i første omgang og det går inn like før pause 1-3.

Etter en fortjent hvile er det mye klabb og babb fra begge lag. -Seieren er aldri truet og Arne Jørgen sette inn sitt tredje mål for dagen til 4-1 midtveis i omgangen. Helt ok kamp totalt sett, godt å avslutte sesongen med 3 solide seiere !, sier Brekken trener Mads Tamnes. Mattas S. Sorken var Brekkens beste i dette oppgjøret.

På spørsmål om han fortsetter som Brekken trener neste sesong – er kommentaren: de kortene holdes tett til brystet (med et blunk i øyet).