Hans Oddvar Stuenes. Foto: Tove Østby

Aktivitetstilbud for ungdom

I morgenkveld, tirsdag starter aktivitetstilbudet for ungdom som ikke ønsker å være med i organisert idrett opp igjen, etter jul. Dette er et tilbud til elever på 8. 9.og 10.trinn. Ungdommene treffes en gang i uken for å spille basket i den gamle gymsalen i Verket Røros.

– En del ungdommer har meldt sin interesse også denne sesongen. Men foreløpig er det bare gutter. Vi har to baner og ønsker også jenter velkommen, sier initiativtaker Hans Oddvar Stuenes til Rørosnytt. Han legger til at det sosiale er viktigst, og at han med dette tilbudet tenker helseperspektiv, både fysisk og psykisk helse. Det er en del ungdom som slutter med organisert idrett i denne aldersgruppa, dette er et tilbud til dem også.

Det er ingen krav om prestasjon, kun aktivitet og ha det gøy. Tilbudet er gratis fordi lokalt næringsliv sponser halleie. Sponsorene er: Røros E-Verk/Infonett, RørosBanken og Sparebank 1 SMN.

– Vi har ingen forpliktelse til oppmøte, ingen kamper i helgene og ingen dugnadsjobb, Hans Oddvar. Ungdommen skal ha det artig, det er viktig.

Det er trening hver tirsdag fra kl. 19 – 20. Ingen påmelding, bare å møte opp.

– Idrett er artig og for alle, ihvertfall for ungdomsskoleelever, avslutter Hans Oddvar. Aktivitetsgruppen har også en egen Facebookside.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn