Røros Sport er klar for påskeinnrykk

Aktiv tid med både ski og sykkel

Annonsørinnhold:

Røros Sport tilrettelegger for en super slutt på årets skisesong og en pangstart på vårsesongen. Riktig og vedlikeholdt utstyr gir et godt utgangspunkt for et aktivt uteliv for hele familien.

Røros Sport i Bergmannsgata har gjort seg klar for påskeinnrykket og har mye å tilby sine kunder nå som det er sesongskifte. Røros Sport er en fullsortiments butikk og har noe for alle uansett aldersgruppe og interesseområde. 

Det er også mulighet for å leie utstyr, noe som åpner flere frilufts dører for mange. 

– Vi leier ut veldig mye ski og skiutstyr, samt barnepulker. Får man for eksempel lyst til å prøve truger, kan man leie det hos oss, sier daglig leder Jørn Engzelius. 

Vedlikehold av felleski

Vedlikehold, pleie og reparasjoner av sportsutstyr som ski og sykkel er også noe Røros Sport kan hjelpe deg med, som har eget verksted inne i butikken. 

Felleski er en av de største trendene man har sett i sportsbransjen de siste årene, og ikke uten grunn. Skiene gir deg feste uten å smøre, og er mer enn bra nok til å få masse skiglede, særlig når forholdene er vriene. Det mange ikke vet er at fellene vil over tid ta opp smøringsrester, skitt og forurensning fra snøen, hvilket gjør skien langsommere og fellene mindre effektive. Fellen bør derfor rengjøres, men her må man være nøye på å bruke riktig middel. 

​​Etter at fellen er renset er det smart å impregnere den. Fra fabrikk er felleskiene behandlet med impregnering som motvirker ising. Etter en stund vil dette slites bort, og mange vil oppleve at fellen begynner å ise. Dette er spesielt merkbart når man går fra våt til tørr snø. Glidsonen på skiene behandles for øvrig som på normale ski. 

– Vi på Røros Sport kan hjelpe deg med både rens, impregnering og glider. Her er det bare å komme innom så ordner vi skiene for deg, sier Engzelius. 

El-sykkel

El-sykkelen har definitivt kommet for å bli og flere investerer nå i det elektriske vidunderet. Ønsker du å kjøpe el-sykkel hjelper Røros Sport deg gjerne med å finne den el-sykkelen som passer deg og ditt behov. 

– Bruken av sykkelen har det meste å si for hvilken type el-sykkel du skal velge og hvilke tekniske egenskaper sykkelen bør ha. Med el-sykkel, sykler vi både lengre og oftere enn før. Du kommer enkelt frem, og sparer både miljø og tid, sier Jørn Engzelius ved Røros Sport.